Werkwijze

Piens Mantelzorg helpt mantelzorgers, familieleden en naasten nét dat beetje extra hulp en ondersteuning te bieden dat zorgt voor meer kwaliteit van leven. Met het inschakelen van Piens Mantelzorg kunt u rekenen op
1. optimale kwaliteit
2. uitstekende service
3. betrouwbaarheid

Piens Assistent altijd betrouwbaar!

De medewerkers van Piens Mantelzorg zijn zorgvuldig geselecteerd. Onze medewerkers zijn betrokken assistenten die service op maat verlenen, alles om u de juiste kwaliteit en persoonlijke service te kunnen geven die u verdient.

Werkwijze

Met Piens Assistent maakt u kennis in een persoonlijk gesprek bij u thuis. Eventueel doen we dat samen met uw familie en/of mantelzorgers. We brengen uw leefwijze in kaart en luisteren naar uw persoonlijke behoeftes.
Als duidelijk is welke hulp of ondersteuning gewenst is leggen we de afspraken vast in een service contract. Dit service contract ondertekenen beide partijen.

De klik

Heeft u behoefte aan een wandeling, gezelschap of een boodschap doen. Zijn er klusjes die blijven liggen en wilt u daar bij geholpen worden of maakt u graag een uitstapje en lukt dat niet meer alleen. Piens Assistent zoekt samen met u naar de beste aanvulling van in uw dagelijkse bezigheden, op de momenten waarop dat prettig is.
Piens Assistenten staan altijd voor u klaar. Ook als u niet tevreden bent. Heeft u geen goede “klik” met uw Piens Assistent, dan gaan wij direct op zoek naar een andere Assist die wel bij u past! Een uitstekende service!

Tarieven

In het overzicht hieronder treft u de diverse tarieven aan. Staat uw keuze niet in deze lijst, dan betekent dat niet dat wij u niet kunnen helpen. Piens Mantelzorg levert hulp en ondersteuning op maat. We bespreken dan ook graag uw persoonlijke wensen. Neemt u gerust contact op. Waar nodig schakelt Piens Mantelzorg externe expertise in waarmee u perfect geholpen bent.

Exclusief BTW Inclusief BTW
Gezelschap 22,00 26,62
Piens Assistent 29,00 35,09
Als u onze diensten afneemt op basis van een zorgbesluit of indicatie, dan hoeft u over onze diensten geen BTW te betalen. Als u geen zorgbesluit of indicatie heeft, zijn wij verplicht 21% BTW in rekening te brengen.

Wilt u kennismaken en informeren wat Piens Mantelzorg voor u betekenen kan? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.