Liever langer thuis

Meer eenpersoonshuishoudens onder ouderen

Het aantal eenpersoonshuishoudens onder ouderen stijgt. Senioren in Nederland worden ouder en blijven graag zo lang mogelijk zelfstandig wonen, ook als ze hulpbehoevender worden. De liever langer thuis service van Piens zorgt ervoor dat u kunt blijven wonen waar u nu woont. Dit geeft u onafhankelijkheid en hiermee behoud u regie over uw eigen leven.

Stimulans overheid

De overheid wil ook liever dat ouderen langer thuis blijven wonen en stimuleert dit. Eventueel met ondersteuning van mantelzorg. Senioren zijn steeds meer verantwoordelijk voor hun eigen zorg. Familie of naasten dragen in de meeste gevallen voor een groot deel bij in de ondersteuning en-of verzorging van ouderen. Dit vraagt veel van de familie of naasten. Mantelzorg van familie en bekenden alléén blijkt in de praktijk dikwijls onvoldoende. Piens Mantelzorg helpt u ouderen hun wens om liever langer thuis te blijven wonen te realiseren.

Liever langer thuis

Kleine aanpassingen in huis, zoals een traplift of een douche in de badkamer, maken het praktisch haalbaar voor u om liever langer thuis te blijven wonen. Maar ook de eenzaamheid of de gebreken die er zijn, kunnen in de weg staan als senioren liever langer thuis in hun eigen huis wonen. Door u gezelschap te bieden en u te helpen met alledaagse hulp, is het een stuk eenvoudiger om langer zelfstandig te blijven wonen. Zelfs de klusservice voor ouderen haalt deze wens dichterbij. Piens Assistent staat klaar om u te helpen.

Bent u of kent u iemand die liever langer thuis wilt blijven wonen? Iemand die graag de regie over het eigen leven in handen houdt? Neemt u contact op met Piens Mantelzorg. Met wat extra hulp is liever langer thuis makkelijker te realiseren.

Piens Mantelzorg helpt en ondersteunt u op een persoonlijke wijze bij uw wens om liever langer thuis te wonen en biedt mantelzorg op maat. U kunt rekenen op goede kwaliteit, betrouwbaarheid en een uitstekende persoonlijke service.