Gezelschap

Bent u op zoek naar iemand die u zo nu en dan gezelschap houdt? Iemand met wie het klikt, die naar u luistert en waarmee u op een aangename manier iets kunt ondernemen buiten de deur? Gewoon prettig gezelschap, voor een fijn gesprek welke uw dag positief kleurt. Dan bent u bij Piens Mantelzorg aan het goede adres.

Een beetje extra aandacht doet goed

U herkent het vast wel, even uw verhaal doen, een boodschap doen of een avondje uit. Maar alleen is maar alleen, of het vervoer is een probleem. Samen er even op uit kan net het verschil maken op een dag. Er even tussenuit doet goed en zorgt ervoor dat u zich weer mens voelt. Bovendien verkleint het de kans op eenzaamheid onder ouderen.

Persoonlijk en betrokken gezelschap

Als je ouder wordt en niet alles meer zo vanzelf gaat, is een beetje gezelschap een goede uitkomst. Piens Assistent regelt alles – ook gezelschap – op een persoonlijke en betrokken manier. Gezelschap zoals u zich dat wenst.

Gezelschap kent vele vormen

Gezelschap kan langdurig zijn of eenmalig en is er in verschillende vormen. Voor de een is dat een kop koffie of thee drinken en een praatje maken, voor de ander is het samen schilderen, muziek luisteren of zelfs samen muziek maken. Maar ook een spelletje doen of even wandelen behoort tot de mogelijkheden. Welke gezelschap is voor u het meest waardevol?

Piens Assistent zoekt samen met u iemand waarmee het klikt en waarmee u een fijn gesprek kunt voeren. Een betrouwbaar persoon die uw interesses deelt, u gezelschap houdt en voldoet aan de behoefte die u zelf aangeeft.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Geef ons uw wensen door, wij komen graag vrijblijvend bij u op gesprek om te kijken wat Piens Mantelzorg voor u betekenen kan.