Alledaagse hulp

Alledaagse hulp is hulp of ondersteuning die u op elke dag zomaar nodig kunt hebben. Dat kunnen verschillende dingen zijn. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Alledaagse hulp die veel voorkomt:

 

Huishoudelijke Hulp

Licht of zwaar huishoudelijk werk, het kan een hele uitdaging zijn allerlei taken in en om het huis voor elkaar te krijgen. Piens Alledaagse hulp kan in de gevallen, dat het lastig wordt, een uitkomst zijn. Het betreft dan hulp bij zaken zoals: het schoonmaken van de keuken of badkamer, stofzuigen, was ophangen, strijken, boodschappen doen, hulp bij het aankleden of het bereiden/verzorgen van de maaltijd. Gewoon omdat het fijn is wat extra hulp te krijgen.

Computerhulp

Werkt u graag achter de computer, maar heeft u regelmatig vragen die terugkomen? De computer is in onze huidige tijd een handig hulpmiddel. Bijna alles is terug te vinden op het internet en op de computer kunt u documenten en foto┬┤s bewaren en bewerken. Is het voor u niet duidelijk wat u allemaal met de computer kunt en wilt u het wel graag weten? Schakelt u dan Piens Alledaagse hulp in en ontvang ondersteuning en informatie op computergebied.

Administratiehulp

Het doen van de administratie is onvermijdelijk. Iedereen heeft het een en ander bij te houden op administratief gebied zoals betalingen doen, de belasting regelen en de post doornemen. Als er dingen blijven liggen kan dat tot onnodige problemen leiden. Ook voor die zaken schakelt u eenvoudig Piens Alledaagse hulp in.

Persoonlijke verzorging

Heeft uw behoefte aan persoonlijke verzorging zoals kapper, manicure of pedicure dan regelt de Piens Assistent dit voor u. Mocht u geen vervoer hebben dan brengen wij u graag of zorgen wij ervoor dat de behandeling bij u thuis plaatsvindt.

Kunt u Alledaagse hulp gebruiken bij zaken waar u regelmatig niet aan toe komt? Of kent u iemand die wel wat Alledaagse hulp nodig heeft? Alles is mogelijk en bespreekbaar bij Piens Mantelzorg. Uw wens is onze uitdaging. Wij geven graag de juiste ondersteuning, zodat langer zelfstandig thuis blijven wonen haalbaar is en kwaliteit van leven behouden blijft.